Microsoft Dynamics 365 – gør hverdagen mere ensartet

ERP-systemet Microsofts Dynamics 365 er en ny cloudbaseret it-platform, som gør det muligt at kæde økonomi, salg, service og drift sammen, så I effektiviserer jeres forretningsprocesser, forbedrer kundeinteraktionerne og skaber vækst i virksomheden. Systemet er nemt at implementere, bruge og tilpasse og kan i princippet bruges i enhver virksomhed uanset størrelse og branche.

Med omkring 2 millioner brugere på verdensplan og med mulighed for at forene funktioner i CRM og ERP, er Microsoft Dynamics et af markedets mest populære systemer  og det er ikke helt uden grund. Herunder kan du læse meget mere om de mange fordele, som er forbundet med implementeringen af Microsoft Dynamics 365.

 

Fordele ved Dynamics

Med Microsoft Dynamics 365 får du det fulde overblik over virksomhedens arbejdsopgaver, processer og afdelinger. Det lader alle medarbejdere arbejde sammen i ét fælles system, hvilket er med til at skabe synergi og minimere unødvendigt ressourcespild. Denne udvikling åbner op for mange nye muligheder, som kort skitseres herunder: 

·         Administrer virksomhedens økonomi, sikr overensstemmelse og træf beslutninger på et strategisk grundlag.

·         Få fuld synlighed og kontrol på tværs af alle afdelinger i virksomhden.

·         Bliv mere omstillingsdygtig og få det maksimale udbytte af nye salgsmuligheder.

·         Tilbyd jeres nuværende kunder en bedre service.

·         Overvåg status på projekter og styr budgetter, planer og ressourcer.

·         Effektiviser produktion og lager og lever til tiden – hver eneste gang.

Dynamics 365 er i skyen og derfor er den altid opdateret og fuld tilgængeligt fra alle mobile enheder. Det betyder, at du og dine ansatte har adgang til al vigtig data uanset, hvor I befinder jer i verden. Dette er med til at gøre jeres arbejdsgang mere fleksibel og effektiv.

 

Microsoft Dynamics 365 gør det enkelt at skifte til en ny platform

Da Dynamics 365 er bygget på den velkendte Microsoft Dynamics NAV platform, vil du opleve at både opbygning og brugergrænseflade følger tidligere Microsoft-løsninger. Dette gør det nemt at lære, enkelt at bruge og hurtigt at implementere i virksomheden, da du har mulighed for at bygge videre på det kendskab, du i forvejen har til Microsoft Windows og Microsoft Office.

Ydermere er det af samme grund udviklet til at arbejde fleksibelt sammen med Microsofts andre services og IT-løsninger – såsom Office 365, CRM, ERP, Power BI og Excel – og man kan som bruger derfor let administrere, håndtere og evaluere Dynamics 365 data ved hjælp af eksisterende regneark.

Dét faktum, at Dynamics 365 er udviklet til at arbejde tæt sammen med de programmer, mange medarbejdere typisk bruger i deres arbejdsdag, er med til at gøre, at medarbejderne i virksomheden får en blød overgang og i sidste ende en mere smidig hverdag og arbejdsgang.

 

Apps til Dynamics 365

Med Microsoft Dynamics 365 erstattes dyre, komplekse tilretninger af fleksible apps og extensions. Det vil sige, at nye løsninger løbende kan kobles på og fra efter behov. Afhængig af, hvad I som virksomhed har brug for i en given periode, har I mulighed for at tilføje nye apps, som er udviklet til formålet.

Som fordel, betaler I således kun for det, som I har brug for i jeres hverdag. Ydermere slipper I for dyre og komplekse tilretninger, som senere hen er svære at opdatere til en ny og forbedret version.

Alle apps til Dynamics 365 er designet til at blive sat individuelt i drift og er yderst nemme at tilføje og bruge – det er uanset om du mangler en app, som er udviklet til at styre specifikke forretningsprocesser som f.eks. finans, drift, marketing, salg, kundeservice m.m.

TOP